Pakking/stropping ABC

Pakking/stropping ABC

Pakning/grunnleggende om stropping

Pakking med stropper er en prosess der stropper brukes til å feste gjenstanden til et underlag, stabilisere den eller forsterke den. En stropp kan også kalles et pakkebelte. Pakking med stropper er hovedsakelig brukt i produksjonsindustrien.

Stålstropper/pakning

Stålstropper er de som regnes som de eldste emballasje- og bindematerialene og har samtidig høyest strekkstyrke. De er tilgjengelige i forskjellige bredder og tykkelser, og de varierer i kvalitet fra hverandre. De brukes hovedsakelig i tungindustri, der det kreves høy styrke. Overflaten på tapen består av maling, maling eller voks eller sink og voks. Tapevoksen brukes for å bedre tåle spenning og for å kunne bruke tapen sammen med visse typer strammere. Stålstropper selges etter vekt og ikke etter lengde fordi de krymper og utvider seg under produksjonsprosessen.

Plastic PP strap 12 and 16mm for packing pallets low price high quality

Polypropylen PP stropper/pakning

Polypropylen er et økonomisk materiale designet for middels-lange stropper. Det er tilgjengelig i forskjellige bredder, tykkelser og versjoner av polypropylener. En viktig egenskap ved denne stroppen, som mange brukere ikke kjenner til, er at polypropylenstroppene mister 50 % av forlengelsesspenningen etter en time og at spenningstapet bare økes ved å øke temperaturen. Et nøye valg av farge vil forhindre nedbrytningsprosessen til stroppen ved en utetemperatur som den ikke er egnet til.

Plastic PET strap 12mm, 16mm and 19mm for packing pallets cheap

Polyester PET stropper/pakning

Plastpolyester og nylon er de kraftigste plastmaterialene for produksjon av stropper og brukes i mange bransjer som det beste alternativet til metallstropper. Polyester gir utmerket spenning for tunge belastninger. Typen stropp varierer hovedsakelig etter hva slags formål den skal brukes til. I det kalde klimaet brukes en stropp bundet i varmt lim som er værbestandig.

Nylon

Nylonstropper har høyest kraft blant alle plaststropper, men på grunn av sin høye pris blir den sjelden brukt. Tidligere var denne veldig populær, men den ble erstattet av polyesterstropper. Den er mest brukt i kjølerom, da den ikke ligger slik som andre typer plast.

Kompositt-stropper/pakning

Komposittstropper inneholder filamenter. I bransjen som beskytter last kalles den ofte «syntetisk stål». Den er veldig motstandsdyktig mot slitasje.

Fiber

Vevde strimler finnes i flere strukturer, spesielt med polyester og rayon. Siden pakningssystemet med denne typen stropp bruker et festemiddel, kan et slikt system gi enda større styrke enn en strålstropper. Fordi fiberstroppene er lette og myke, er de et tryggere alternativ til stål.

Share this post


Produktforespørsel

Vi trenger følgende informasjon for å utarbeide et tilbud. Du vil motta et tilbud på produktet i e-posten din innen kort tid.