Pakking med polypropylen PP stropper

Pakking med polypropylen PP stropper

Plastic PP strap 12 and 16mm for packing pallets price cheap

Polypropylen er et økonomisk materiale med lett til middels tung lastekapasitet innen sammenkobling av paller og ved å kombinasjon av esker. Den er tilgjengelig i forskjellige bredder, tykkelser og varianter av polymerer (f.eks. kopolymerer).

Denne typen produkt gir mulighet for bedre elastisitet, men elastisiteten kan svikte, spesielt når stroppen er utsatt for en konstant belastning.

Pakking med polypropylen PP-stropp er mest effektivt når du bruker batteridrevne stroppeverktøy. På grunn av dette vil du spare tid og materiell. Når du pakker med batteridrevne stroppemaskiner, trenger du ikke klips for pakking.

Det er ikke vanlig at kundene vet at PP-stroppene mister 50 % av påført spenning allerede i løpet av en time, samtidig som tapet av spenning øker med temperatur. Derfor trenger PP-stroppene tilstrekkelig strekkstyrke. For å forbedre pakkingens hastighet og operere med tilstrekkelig spenning bruker de fleste industrier automatiske løsninger. PP-stroppen kan printes, noe som gir ytterligere fordeler innen markedsføring.

messersi batterystrapping tool for PET and PP strap, cheap

Fordeler:
Kostnadsgunstig, effektiv, enkel, lett å bruke og resirkulere, høy elastisitet, gjenbruk.

Svakheter: lav strekkbelastning, ikke egnet for tunge gjenstander som er følsomme ovenfor miljøfaktorer, raskere slitt ved bruk på skarpe, harde gjenstander

Påføringsmetoder: håndverktøy, manuell strammer og stiftemaskin, batteridrevet strammer og stiftemaskin, halvautomatisk maskin, automatisk maskin

Share this post

Produktforespørsel

Vi trenger følgende informasjon for å utarbeide et tilbud. Du vil motta et tilbud på produktet i e-posten din innen kort tid.