Best Practice til Emballasje og Industriell Stropping

Best Practice til Emballasje og Industriell Stropping

“Best Practice” for Emballasje

For hver distributør må kunden være førsteprioriteten. Dette kan kokes ned til at det kunden bestiller skal han få. Hvis dette ikke skjer, skyldes det ofte dårlig forpakning eller feil lagring. Derfor er sporing og vedlikehold av pakkestandarder et viktig element for å oppnå kundetilfredshet. Med god praksis vil du redusere kostnader, forebygge ulike skader og andre ulemper.

Battery strapping banding tool TES PP PET 12-16mm cheap

Hvordan øke produksjonen ved pakking/stropping?

Når bedrifter automatiserer pakkings-/stroppeaktivitet, setter de fart på pakkingen og reduserer tiden som er nødvendig for pakking. Vanligvis kan semi/automatisk pakking være minst 300 % raskere. I tillegg er automatisk pakking vanligvis sikrere for de ansatte. Hvis du pakker esker, er den beste måten å fremskynde pakkingen å bruke HIPO semi-automatisk pakkemaskin , som automatisk stropper boksene med PP-stropp. For pallestropping anbefaler vi COMBO halvautomatisk stroppemaskin eller batteridrevne stroppeverktøy , som også kan brukes til esker/pakker.

Pakking av produkter

Dersom produktene ikke er pakket i esker, skal de ikke pakkes på vanlig måte. I tilfelle produktet har en beholder med en åpning som viser innholdet i pakken, må denne åpningen være tilstrekkelig beskyttet av en beskyttende plast. Dette er nødvendig fordi pappemballasjen brytes ned under transport, og det dannes støvpartikler som kan skade produktet/produktene. Eksponeringsbeskyttelse er avgjørende for å sikre at produktet kommer til kunden uten skade for å sikre at det blir tilfredsstilte. Produkter som klær bør pakkes i plastposer, hvor hvert enkelt produkt pakkes i hver sin pose.

COMBO Pallet Semi-automatic Strapping Machine price new PP strap 9-19mm

Innvendig emballasje

Når man snakker om innvendig emballasje (oppbevaring av produktet inne i hovedforpakningen), er det lurt å bruke solid papp som gir bedre håndtering av nedpakkede produkter på lageret. Emballasjens egnethet avhenger også av produktspesifikasjonen, så før pakking er det verdt å vurdere hvordan vekt, størrelse og andre produktegenskaper kan påvirke kvaliteten på forpakningen.

Emballasjematerialer og ekstra beskyttelse

Hver distributør er ansvarlig for å sende varene slik at de når destinasjonen intakt. Av den grunn er det viktig for distributøren å være spesielt oppmerksom på pakking og lagring av produkter. Ved pakking av glassprodukter skal distributøren sørge for at disse eskene er adskilt ved hjelp av «vegger» mellom eskene og dermed ikke blir skadet eller forvrengt under transport. Hvis varene er skjøre, må de pakkes individuelt i esker osv… For ytterligere beskyttelse kan du også sørge for at du fyller den tomme plassen i esker med papir, papp eller andre fyllstoffer. Disse fyllstoffene må ikke slite på produktet.

Riktig pakking som følger standardene gjør det mulig for deg å være mer troverdig i øynene til kundene dine, og samtidig synker antallet skadde produkter.

Share this post


Produktforespørsel

Vi trenger følgende informasjon for å utarbeide et tilbud. Du vil motta et tilbud på produktet i e-posten din innen kort tid.