Alle du trenger å vite om polypropylen (PP stropp )

Alle du trenger å vite om polypropylen (PP stropp )

Alt du trenger å vite om polypropylen (PP-tape)

PP-stropp er en termoplastisk polymer, laget av en kombinasjon av polypropylenmonomerer. Den passer til ulike bruksområder, men den er spesielt nyttig for pakking av forbruksvarer, plastdeler til ulike industrier, inkludert bilindustrien, osv. Polypropylen ble oppdaget i 1951 av Paul Hogan og Robert Banks. Polypropylen har blitt populært ekstremt raskt. Kommersialisert produksjon startet tre år etter oppfinnelsen. I 1957 økte populariteten og i dag er den en av de mest produserte stroppene i verden.

Battery strapping tool TES set PP strap + dispenser + battery + charger

Den mest effektive måten å pakke med PP polypropylen-stropp

PP polypropylenpakning kan bli gjort manuelt eller automatisk. PP-stropp brukes til å pakke esker, pakker og paller. Den mest effektive måten å pakke esker på er å bruke automatiske eller halvautomatiske maskiner, som for eksempel HIPO halvautomatisk pakkemaskin . Esker og paller kan også pakkes med batteridrevne stroppeverktøy . I tillegg kan du med batteridrevne stroppeverktøy pakke paller, men den raskeste måten å pakke paller på er med en halvautomatisk pallepakkemaskin, som lar deg sende en stropp under pallen og koble (sveise) den ved hjelp av en stroppemaskin. Dette kan for eksempel gjøres med vår COMBO pallebåndsmaskin .

Hva er egenskapene til polypropylen?

Den første viktige egenskapen er dens kjemiske motstand. Fortynnede baser og syrer reagerer ikke lett med polypropylen, noe som gjør den til et godt valg ved pakking av væsker slik som div. rengjøringsmidler, førstehjelpsprodukter osv. Den andre hovedegenskapen er elastisitet og bruddseighet. Sistnevnte er et ingeniørbegrep som er definert som materialets evne til å deformeres uten å gå i stykker. Den tredje hovedegenskapen er materialets evne til å bevare formen. Polypropylen beholder formen etter vridning eller bøyning og er derfor mye mer slitesterk enn andre materialer. Den fjerde hovedegenskapen er isolering. Siden den er svært motstandsdyktig mot elektrisitet, er den svært nyttig i alle elektroniske komponenter. Den femte egenskapen er portabilitet. Selv om polypropylen kan lages gjennomsiktig, produseres det vanligvis ikke i denne formen. Gjennomsiktig polypropylen kan brukes til applikasjoner hvor lystransmisjon er viktig.

Hvorfor brukes polypropylen så ofte?

Polypropylen brukes mest i industrien. Dens unike egenskaper og evnen til å tilpasse seg forskjellige produksjonsteknikker gjør den til et eksemplarisk materiale for en lang rekke bruksområder. Den andre egenskap er at den kan brukes som et plastmateriale eller som en fiber. I moderne tid har den erstattet mange gamle materialer, spesielt i emballasjeindustrien.

Hvilke typer polypropylen er mest kjent?

De to hovedtypene av polypropylen som er tilgjengelige er homopolymerer og kopolymerer. Kopolymerene er videre delt inn i blokk-kopolymerer og tilfeldige kopolymerer. Hver kategori er bedre egnet for enkelte applikasjoner enn andre. Polypropylen blir ofte referert til som “stålet” i plastindustrien på grunn av de forskjellige måtene det kan modifiseres eller tilpasses for å passe et bestemt formål. Dette oppnås vanligvis ved å bruke spesifikke tilsetningsstoffer eller ved å bearbeide det på en spesiell måte. Denne fleksibiliteten er også en av de viktigste funksjonene.

Share this post

Produktforespørsel

Vi trenger følgende informasjon for å utarbeide et tilbud. Du vil motta et tilbud på produktet i e-posten din innen kort tid.