10 tips til hvordan du kan spare penger på emballasje og stropper

10 tips til hvordan du kan spare penger på emballasje og stropper

Industriell forpakning og stropper – hvordan pakke billig?

Industriell forpakning er like viktig som selve produktet i pakken. Formålet er å tilrettelegge for transport av produkter til butikker. Den muliggjør også raskere produktgjenkjenning. Den viktigste egenskapen til industriforpakning er beskyttelsen av produktet. Derfor må den passe med formål og oppbevaring. Det er viktig at industriell forpakning oppfyller alle eller noen av følgende kriterier:

 • Den må være sterk nok til å tåle permanent belastning (tunge pappesker stablet sammen)
 • Den må sikre produktet og beskytte mot fallskade
 • Den må være tilstrekkelig forseglet for å hindre at fukt og luft kommer inn
 • Det må være kunne beskytte mot vær, noe som kan ødelegge kvaliteten på produktet
 • Den må kunne pakkes kompakt, da den skal sikre kunden om at den ikke har blitt åpnet
 • Vårt pakkede materiale tilfredsstiller alle de ovennevnte betingelsene, og gir dermed kunden varig tilfredshet, noe som gjenspeiles gjennom deres lojalitet. Det er viktig for en kunde å vite at ved å bruke forpakning som ikke er av god kvalitet, kan det bli flere kostnader på slutten enn om man hadde kjøpt forpakning av god kvalitet i utgangspunktet.

Ovennevnte vilkår må oppfylles, spesielt når det pakkede produktet utsettes for forskjellige værforhold og lengre transport. Derfor er det nødvendig å velge riktig strategi, som tar sikte på lavere kostnader og sikkerheten til produktene. Her er ti måter å spare penger på industriforpakning: 1. Vurder kravene til hvert produkt

 1. Vurder kravene til hvert produkt

Vurder grundig forpakningskravene som til hvert produkt, og sammenlign dem deretter med din nåværende praksis (for eksempel kan du finne ut at både plastfilm og en tynnere plate er egnet for å pakke inn et bestemt produkt) .2. Sjekk at forpakningseskene har riktig størrelse

 1. Sjekk at forpakningseskene har riktig størrelse

Eksperter sier at det ikke er tilrådelig å ha mer enn 2 cm mellomrom mellom produktet og forpakningen. Derfor er det bedre å velge små esker, ikke bare på grunn av den mer kompakte forpakningen, men også på grunn av de lavere kostnadene ved kjøp og frakt av produkter. Fjern overflødige lag og etiketter

 1. Fjern overflødige lag og etiketter

Hvert lag med papp, skum, osv. som legges til i forpakningen øker kostnadene. Dersom produktet virkelig trenger mye beskyttelse, bør du vurdere å bytte ut flere lettere lag med et mer kompakt og hardført lag. Begrens også antall etiketter. Det anbefales å feste en på utsiden av esken og en på innsiden.

 1. Kjøp plast eller fiber-/kompositt-stropper i store mengder

Finn ut hvilke leverandører som gir deg rabatt når du kjøper dem. Det betyr ikke alltid at innkjøp bør gjøres hos de største leverandørene. Det hender ofte at små forpakningsleverandører som igjen har utviklet gode relasjoner med sine leverandører, er de som gir de største rabattene.

 1. Reduser arbeidskostnadene

Det er alltid lurt å jobbe for å forbedre effektivitet. Dette kan oppnås ved å effektivisere prosesser, vedlikeholde verktøy og utstyr og videreutdanne arbeidere.

 1. Gjenbruk det du kan

Med nøye planlegging kan mange forpakningsmaterialer gjenbrukes. I dette tilfellet er det også nødvendig å ta hensyn til materialet som vi mottar sammen med råvarene vi bruker i våre produkter, og ikke bare det som følger med produktet til kunden.

7.Automatic and semi-automatic strapping banding machines shop Vedlikehold verktøy og utstyr

Iverksett et forebyggende vedlikeholdsprogram for forpakning, utstyr og verktøy. Etabler en overvåkingsplan og sett opp et vedlikeholds- og dokumentasjonssystem. Lag prosedyrer for rapportering av nåværende problemer og fremtidige problemer. Det er også viktig å investere i reservedelene du trenger oftest.

 1. Vurder systemene “Gjenkjøp” og “Brukt, ikke nytt”.

Der det er mulig, puss opp gammelt utstyr eller kjøp brukt. Dette valget kan være gunstig dersom utstyret du kjøper brukt ikke er hoved utstyret i din bedrift. Det er best å vurdere selv om pakkeutstyr er nøkkelen til virksomheten og kvaliteten på produktene dine.

 1. Vær oppmerksom på prisendringer

Prisene på produkter som strekkfilm og metall-lister kan variere betydelig fra måned til måned. Hvis du ikke vier oppmerksomheten til denne typen prissvingninger, kan det fort skje at kostnadene øker. Dette er også en av hovedgrunnene til å forholde seg til en leverandør du stoler på. Dermed er risikoen lavere.

 1. Finn en leverandør som tilbyr alt du trenger

En pålitelig, erfaren og profesjonell leverandør av forpakningsmateriell kan spare deg mye penger. Leverandøren trenger å vite hva han har tilgjengelig og gi deg råd om valg av produkter som dekker dine behov. Det er lurt å velge en slik leverandør, som du har tenkt å kjøpe fra over lengre tid, da de bedre ser din virksomhet og dine behov. Batterystrapping.com er en internasjonal leverandør og tilbyr alle nødvendige verktøy og stropper for pakking.

Share this post


Produktforespørsel

Vi trenger følgende informasjon for å utarbeide et tilbud. Du vil motta et tilbud på produktet i e-posten din innen kort tid.